SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ayşegül Çınar'ın sesi titredi

Ayşegül Çınar'ın sesi titredi

18 Mart 2021 Perşembe - 10:02




Geçtiğimiz günlerde aracında uyuşturucu madde bulunan, oyuncu Ayşegül Çınar, bir mekan çıkışında görüntülendi. Yaşadığı zor süreci anlatırken sesi titreyen güzel oyuncu “Sizlerden tek ricam bu süreçte çok üzerime gelmeyin” dedi.





Geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü’nde bir mekanda çıktıktan sonra ihbar üzerine aracı durdurulan ve yapılan arama sonucu 19 gram uyuşturucu madde bulunan oyuncu Ayşegül Çınar, önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Kendisini görüntüleyen gazetecilerle ayaküstü röportaj yapan Çınar, yaşadığı süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"YARGI SÜRECİ DEVAM EDİYOR.."

İyi olmaya ve toparlanmaya çalıştığını söyleyen Çınar, söz konusu olayla ilgili, “Şu an zaten yargı süreci devam ediyor. Gerekli deliller toplandığı için bugün burada sizinle röportaj yapabiliyorum. Çok büyük bir yalan ve tuzakla karşı karşıya kaldım. İnsan bazen, karşısına çıkan insanın iyi ya da kötü olduğunu seçemiyor” ifadelerini kullandı.

"ÇOK FAZLA ÜSTÜME GELİNMESİNİ İSTEMİYORUM.."

“Gündemi hiçbir zaman böyle haberlerle yorma istemezdim, ama başımıza geldi” diyen Ayşegül Çınar, sözlerine şöyle devam etti:


“Ben 16 yaşından beri kendi başına çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir insanım. Daha çok yeni bir oyuncuyum. Bu tarz şeylerle gündemde hiç olmadım, hiçbir zaman da olmak istemedim. Ama ne yazık ki başıma geldi. Avukatım çalışmalarına devam ediyor, inşallah dava sonuçlandığında avukatımla birlikte delillerle ve belgelerle karşınıza çıkıp hepsini tek tek ispatlayacağız.”

Güzel oyuncu, bu süreçte basın mensuplarından önemli bir ricada bulundu. Çınar, “Çok fazla üstüme gelinmemesini istiyorum. Ayrıca, ortada çok büyük bir kadına şiddet durumu da var. Bunu da vurgulamak istiyorum. Gerisi artık adalete kalmış” diye konuştu.

“HERKESİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRMÜŞ OLDUK..”

Ayşegül Çınar, “Çevrenizden destekleyenler veya vefasızlık edenler oldu mu?” sorusuna şu yanıtı verdi:
“İsim vermek istemiyorum ama çok fazla yakın arkadaşım ve dostum varmış. Hem meslek hayatımda hem de sosyal hayatımda… Aynı zamanda çok fazla sırtının dönen insan da varmış. Bu kötü günde, bu kötü tuzakta herkesin gerçek yüzünü görmüş olduk.”

“GENCECİK BİR KIZIN ÜZERİNE GELDİLER..”

Yargılama süreciyle ilgili de konuşan Ayşegül Çınar, duruşma tarhinin belli olmadığını söyledi. Çınar, “Dediğim gibi delilleri topluyoruz. Zaten çok fazla delilimiz var. Gencecik bir kızı üzerine geldiler. Bu benim değil, başka bir insanın da başına gelse bu kadar büyümez, bu kadar tepki görmezdi. Bu kadar büyük linç yemezdim” dedi.

“BENİM İÇİN ÇOK RAHAT..”

“Benim için çok rahat. Önünde sonunda ortaya çıkacak. Ailem sevenlerim benim yanımda. Beni tanıyan insanlar zaten benim nasıl bir karakterde olduğumu biliyorlar. Sadece işimle gündeme gelmek istedim. İnşallah geri kalan zamanlar da işimle gündeme gelirim.”


“ADALET YERİNİ BULACAK..”

Ayşegül Çınar, olayla ilgili herhangi bir sabıka kaydı ve dosyası olmadığını ifade ederek, “İki taraf da tutuksuz yargılanıyor. İfademde de olduğu gibi, ihbar daha doğrusu kumpas üzerine yapılan bir şey. Benim için çok rahat. Tek isteğim, bana destek olmanız ve bu konuda üzerime gelmemeniz. Adalet yerini bulacak” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

NE OLMUŞTU?

Beylikdüzü'nde bir mekanda eğlendikten sonra Etiler'deki evine gitmek üzere yola çıkan oyuncu Ayşegül Çınar'ın kullandığı otomobil, polis ekiplerinin rutin kontrolü sırasında durdurulmuştu. Araçta arama yapan polis ekipleri, bagajda yaklaşık 19 gram uyuşturucu madde ele geçirmiş, ardından genç oyuncu, arkadaşı ve eski sevgili Furkan Çalıkoğlu'nu gözaltına almıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından üç isim mahkemeye çıkarılmış, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap