SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ayrıldığı eşini vurup, intihar etti

Ayrıldığı eşini vurup, intihar etti

29 Mart 2016 Salı - 14:26




Antalya'nın Alanya ilçesinde, kısa süre önce boşandığı eşini oturduğu çay ocağında silahla vurarak yaralayan eski koca, olay sonrası intihar etti.





Olay, öğle saatlerinde Şekerhane Mahallesi Tevfikiye Caddesi üzerinde bulunan bir çay ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çay ocağında bir arkadaşıyla oturan 44 yaşında Melek Paçal'ın yanına gelen boşandığı eşi Durmuş Karakoç (39) belinden çıkardığı silahıyla Paçal'a tek el ateş etti. Paçal olay sonrası boynuna isabet eden tek kurşunla ağır yaralandı. Vatandaşların olay yerine çağırdığı ambulansla Başkent Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Paçal tedavi altına alındı.

CESEDİ ARAZİDE BULUNDU

Durmuş Karakoç ise, olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlatırken, akşam saatlerinde Dinek Mahallesi'nde boş bir arazide ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri yaptıkları incelemede başına tek kurşun sıkarak intihar eden kişinin saatler önce boşandığı eşini silahla yaralayan Durmuş Karakoç olduğunu tespit etti. Karakoç'un cesedi savcılık ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Alanya Belediye Mezarlığı Morgu'na kaldırıldı.Karakoç'un geçtiğimiz yıl da Melek Paçal'ın şu anki eşi Y.P'yi yaraladığı ve sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden açtığı sahte hesapla çifti sürekli tehdit ettiği öğrenildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap