SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ayrıldılar mı?Açıklama geldi

Ayrıldılar mı?Açıklama geldi

28 Nisan 2021 Çarşamba - 09:42




Yasak Elma dizisinde Şahika rolüne hayat veren Nesrin Cavadzade, Bebek'te yürüyüş yaparken magazinburada.net kameralarına yakalandı.





Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Barış Aytaç gibi ünlü oyuncuların yer aldığı popüler dizi Yasak Elma heyecanına hız kesmeden devam ediyor. Dizide kimin öleceği merak uyandırırken Şahika rolünü oynayan Nesrin Cavadzade, çarpıcı açıklamalar yaptı.

"EFSANELER ÖLMEZ"

Bebek'te yürüyüş yaparken magazinburada.net kameralarına yakalanan Nesrin Cavadzade, Yasak Elma'da Şahika'nın öleceğine ilişkin iddialara 'Efsaneler Ölmez' diyerek cevapladı.

Nesrin Cavadzade, "Şahika karakterinin dizideki durumu senaryoda olması gerektiği gibi gidiyor. Türk izleyicisi Şahika gibi bir karakter olmadan yapabilir mi bilmiyorum. Biliyorsunuz efsaneler ölmez" şeklinde konuştu.

ETRAFINI BİR ANDA ÇİÇEKÇİLER SARDI

Nesrin Cavadzade, muhabirlerle konuşurken bir anda etrafını çiçekçiler sardı. Çiçekçilerin 'Yasak Elma'nın gülü' şeklinde yaptıkları tezahüratlara Cavadzade gülerek karşılık verdi.

"İLİŞKİMİZDE PROBLEM YOK BİRLİKTEYİZ"

Dizideki rol arkadaşı Gökhan Alkan ile aşk yaşayan Nesrin Cavadzade'nin Instagram hesabından fotoğraflarını silmesi ikilinin ayrıldığına yorumlandı. Nesrin Cavadzade ayrılık iddialarıyla ilgili, "İlişkimizde sorun yok. Her şey çok güzel gidiyor" şeklinde açıklama yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap