SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ayrıldıkları konuşuluyordu! Hadise'den Kaan Yıldırım hamlesi!

Ayrıldıkları konuşuluyordu! Hadise'den Kaan Yıldırım hamlesi!

20 Nisan 2021 Salı - 12:26




Hadise'nin Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddiası Kaan Yıldırım'la ilişkisinin bitmesine sebep olduğu konuşuluyordu. Hadise, Kaan Yıldırım'ı Instagram'da takip ederek iddiaları yalanlamış oldu.





Geçtiğimiz yıl aşk yaşamaya başlayan Hadise ile Kaan Yıldırım'la ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Hadise hakkında çıkan iddialar yüzünden ilişkilerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ünlü çiftin, ayrıldığı öne sürülmüştü.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve yakın bir zamanda evlenmeleri beklenen çift, çıkan haberlerin ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başladı.

Daha önce 12 milyon takipçili hesabından kimseyi takip etmeyen şarkıcı, bu sefer kural bozdu. 35 yaşındaki popçu, ayrıca bu hamlesiyle 'ayrılık' iddialarını da yalanlamış oldu.

Aşkını koluna kazıdı

Öte yandan şarkıcının, sol bileğine kendisinin ve Kaan Yıldırım'ın adlarının baş harflerini dövme yaptırdığı ileri sürülmüştü. İki harfin arasındaki kalp işareti de dikkat çekmişti.

Hadise, barışma sonrasındaki evlilik haberiyle ilgili, "Öyle bir şey olursa zaten duyarsınız" ifadelerini kullanmıştı. 

Şarkıcı, "Kaan Yıldırım sizinle barışmak için yollarınıza gül döktü mü?" şeklindeki soruya ise kahkaha atarak karşılık vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap