SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aynur Aydın'dan yeni single

Aynur Aydın'dan yeni single

01 Kasım 2018 Perşembe - 17:58




Aynur Aydın’ın ‘Salla’ isimli yeni teklisi 30 Ekim’de Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu.





Sözleri Genco Ecer’e, müzik ve aranjesi Bertan Asllani’ye ait şarkıda kısa sürede mazide kalan aşklar anlatılıyor. ‘Salla’ adlı single çalışması için Aynur Aydın, fotoğrafçı Eren Yiğit’in objektifine poz verdi.

Aynur Aydın, şarkıda bir ayrılık anlatılmasına rağmen geleceğe umutla bakma mesajının da var olduğunu vurgulayarak “Salla’nın sözlerinde hem ayrılık, hem de umut var. O yüzden çok sevdim.  Kadınlara bir nevi umut olsun. En çok da üzülmekten vazgeçenlere. Eskiden aşkta ‘Salla’ deyip boşvermem çok daha uzun sürüyordu. Yaş ilerledikçe daha ılımlı oluyorsun, ‘Bu da geçer’ diyorsun. İlk aşkımdan sonra bir sene boyunca çok üzülmüştüm, şimdiki aklım olsa bir dakika bile üzülmem.  Acı çekme sürelerim kısaldı. Hayat o kadar kısa ki, eğer seni üzen biri varsa devam etmemelisin. Önce kendine iyi geleceksin, ondan sonra karşındakine”  aşka bakış açısını da anlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap