SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aynur Aydın'ın hesabı hacklendi

Aynur Aydın'ın hesabı hacklendi

05 Nisan 2019 Cuma - 13:21




Ünlü şarkıcı Aynur Aydın'ın, sosyal medya hesapları hacklendi. Sanatçının, başta özel yazışmalar olmak üzere bazı uygunsuz resimleri de ortaya çıktı.





Instagram ile Twitter hesabı internet korsanları tarafından ele geçirilince, gizli yazışmaları ve fotoğrafları ortaya çıkan şarkıcı Aynur Aydın'ın, kendisi gibi şarkıcı olan Edis'le olan konuşmaları dikkat çekti.

''EDİS SENİ ÖZLEDİM''

Instagram ve Twitter hesabından fotoğrafları ve gizli yazışmaları ifşa edilen Aynur Aydın'ın hacklenme olayı, sosyal medya kullanıcılarında ve sanatçının sevenlerinde büyük yankı buldu. İnternet korsanları, Aynur Aydın ile ünlü şarkıcı Edis'in yazışmalarını da yayınladı.,


 

AYDIN "İTİBAR ETMEYİN" DEDİ

Konu ile ilgili geri aldığı Instagram hesabından açıklama yapan Aynur Aydın, "Az önce farkettiyseniz özel fotoğraflarım çalındı. Instagram’ı geri aldım. Sizden ricam var fotoğrafları yaymayın. Herkese geçmiş olsun, kusura bakmayın." ifadelerini kullandı.


Ünlü şarkıcının müzik şirketi ise konuyla ilgili açıklama yaparak, "Firmamız sanatçılarından Aynur Aydın'ın, Twitter ve Instagram hesapları çalınmıştır. Hesapların geri alınması için gerekli işlemler başlatılmıştır. Lütfen yapılan paylaşımlara itibar etmeyin." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap