SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aylar sonra bir araya geldiler…

Aylar sonra bir araya geldiler…

13 Kasım 2020 Cuma - 11:27




Survivor bittikten sonra bir arada görüntülenmeyen Cemal Can Canseven, Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’dan küslük iddialarını çürüten kare geldi. Aylar sonra buluşan ekibin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı.





Survivor bittikten sonra görüşmeyen ve haklarında küslük iddiaları ortaya atılan Cemal Can Canseven, Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı’dan küslük iddialarını çürüten kare geldi.

HASRET BİTTİ…

Nisa, Cemal Can ve Barış dün bir araya geldi. Aylar sonra birlikte poz veren ekip, ‘aramızda sorun yok’ mesajı verdi.

Cemalcan ve Nisa'nın buluşması sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. İkilinin sevenleri ‘sizi bir arada görmek ne güzel, eski günlerdeki gibi’ şeklinde yorumlarda bulundu.

NE OLMUŞTU?..

Survivor yarışmasında Nisa Bölükbaşı ile çok yakın arkadaş olan Cemal Can Canseven’in program bittikten sonra Nisa ile görüşmemesi tartışma konusu olmuş ve küslük iddiaları ortaya atılmıştı.
Yarışma boyunca çok samimi olan ikili final gecesinden sonra bir araya gelmemesi aralarında ‘küslük mü var?’ sorusunu akıllara getirmişti. Prag’da yaşayan ama sık sık Türkiye'ye gelen Nisa'nın Barış Murat Yağcı ile görüşmesi bu iddiaları güçlendirmişti.

Gazetecilerin, ‘Nisa Hanımla görüşmemenizi Danla Bilic mi istedi?’ sorusuna cevap veren Canseven, “Her şey sosyal medyada yansıdığı gibi değil. Görüşüyoruz!” açıklamasını yapmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap