SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ayasofya’da çıplak poz veren mankenden flaş açıklama!

Ayasofya’da çıplak poz veren mankenden flaş açıklama!

22 Ocak 2021 Cuma - 12:45




İki yıl önce Ayasofya’da çıplak poz vererek gündeme gelen Belçikalı manken Marisa Papen, özür mesajı yayınladı.





Belçikalı banken Marisa Papen, 2 yıl önce Ayasofya’da çıplak poz vererek tepkilere neden olmuştu. Ünlü manken, kendisine gelen tepkilerden sonra geri adım atarak, bir açıklama yayınladı.

Ayasofya’da Çıplak Poz Veren Mankenden Flaş Açıklama!

Yalnızca Ayasofya değil, Eminönü’nde de çıplak poz veren Papen, 2 yıl sonra olaya ilişkin yeni bir açıklama yayınladı. Kendisine ait internet sitesinden açıklama yapan ünlü manken, “Ben 2018 yılında Türkiye’yi ziyaret ettiğimde aşk ile doluydum ve birliktelik mesajı vermek istedim. Benim sanatım hep tartışma yaratıyor fakat bedenim eşitlik ve özgürlükten yana” diyen Papen, “Sanatsal ifadem yüzünden incittiğim insanlardan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ayasofya’da Çıplak Poz Veren Mankenden Flaş Açıklama!

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI


Daha önce de Mısır ve Kudüs’te benzer pozlar vererek tepki çeken Papen’in İstanbul’da çekildiği çıplak karelerin sosyal medyada ve basında yer almasından sonra hakkında “hayasızca hareketlerde bulunmak” ve “devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılama” suçlarından soruşturma açılmıştı.

Ayasofya’da Çıplak Poz Veren Mankenden Flaş Açıklama!

O dönemde yapılan açıklamada Papen’in kimlik bilgilerinin tespiti istenirken, ifadesinin alınması için işlemler başlatılacağı ve hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Ayasofya’da Çıplak Poz Veren Mankenden Flaş Açıklama!

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından 2020 yılının aralık ayında ise Papen hakkında 3 farklı suçtan 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap