SON DAKİKA



Haber > Magazin > Avukatın aracından 150 kg esrar çıktı

Avukatın aracından 150 kg esrar çıktı

19 Ekim 2015 Pazartesi - 09:32




Aksaray-Ankara karayolunun 10 kilometresinde durdurulan araçta yapılan aramada, poşetler içinde gizlenmiş 150 kilogram esrar ele geçirildi





Aksaray'da bir avukatın kullandığı otomobilde yapılan aramada 150 kilogram esrar ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, otomobille esrar sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Aksaray-Adana karayolu 7. kilometresinde avukat H.D. idaresindeki 34 ZR 4514 plakalı otomobili takibe aldı.Bir süre devam eden takibin ardından yol kenarında duran otomobil, başka bir otomobilde bulunan kişilerle görüştükten sonra yeniden harekete geçti. Aksaray-Ankara karayolunun 10 kilometresinde durdurulan araçta yapılan aramada, poşetler içinde gizlenmiş 150 kilogram esrar ele geçirildi.Sürücü ile aynı araçta bulunan M.A.F. ile diğer araçtaki A.U. ve M.T. gözaltına alındı. Başlatılan soruşturma sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap