SON DAKİKA



Haber > Magazin > Atiye'nin sırrı ortaya çıktı

Atiye'nin sırrı ortaya çıktı

26 Temmuz 2020 Pazar - 12:44




Atiye’nin uzun süredir ortalarda görünmemesinin nedeni bebekmiş. Ünlü şarkıcının prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci’yle evlendiği ve 1 yaşında bir kızı olduğu ortaya çıktı.





Müzik çalışmalarına ara veren Atiye’nin uzun süren sessizliğinin nedeni ortaya çıktı. Ünlü şarkıcının konserlerinde kendisine perküsyon çalarak eşlik eden prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci’yle Almanya’da evlendiği ve orada bir kız bebek dünyaya getirdiği öğrenildi.

İstanbul’da yaşıyorlar

Atiye ve Erol Sebebci, şimdi 1 yaşında olan kızlarıyla birlikte birkaç ay önce İstanbul’a döndü. İstanbul ve Antakya’da yapmayı düşündükleri düğünleri pandemi nedeniyle erteleyen çift, bu hayallerini salgın tehdidi geçtiğinde gerçekleştirecek.

Albüm hazırlıyor

Atiye’nin yeni albüm hazırlığında olduğu, ancak çalışmanın çıkış tarihi konusunda kararsız kaldığı da gelen bilgiler arasında.Atiye, daha önce başından bir evlilik geçen Erol Sebebci ile 2 yıldır birlikte.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap