SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ateş karnı burnunda paylaştı!

Ateş karnı burnunda paylaştı!

24 Kasım 2020 Salı - 19:18




İş insanı Buğra Toplusoy ile 2 yıl önce dünya evine giren Ceyda Ateş, doğum yapmak için geri sayıma geçti. 9 aylık hamile olan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, “Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum” ifadelerini kullandı.





Ceyda Ateş doğum için geri sayıma geçti. İş insanı Buğra Toplusoy ile 2 yıl önce Amerika’da dünya evine giren güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini heyecanlandırdı.
Hamilelik sürecinde çok fazla paylaşım yapmayan Ateş, doğum öncesi bu kuralı bozarak müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı.

"ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM.." 9 aylık hamile olan güzel oyuncu, doğuma sayılı saatler kala, karnı burnunda bir fotoğraf paylaştı.

Ateş yaptığı paylaşıma, “9. ayı doldurduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum. Sağlıkla gelsin. Sizler neler hissetiniz doğumda? Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim" notunu düştü.
Kız çocuk annesi olmaya hazırlanan güzel oyuncunun bebeğine Talia adını vereceği öğrenildi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap