SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aslıhan mutluluktan ağladı

Aslıhan mutluluktan ağladı

16 Aralık 2021 Perşembe - 15:55




Aslıhan Güner, doğum gününü fanlarının duygusal ve anlamlı sürpriziyle karşıladı. Mutluluk gözyaşları döken oyuncu, "En ama en güzel doğum günüm bu" dedi.





Bir röportajında dünyadaki açlıkla ilgili duygularını gözleri dolarak anlatan Aslıhan Güner, “Hiçbir çocuğun yiyemediği, tatmadığı hiçbir besin olmasın. Bütün çocuklar bütün meyvelerin, bütün sebzelerin, dünyadaki bütün yiyeceklerin tadına bakabilsin" demişti. Ünlü oyuncunun bu sözleri sonrası hayranları kolları sıvadı.

Fanları, Ağrı’da bir köyde çocukları bir araya getirdi. Hep bir ağızdan Aslıhan Güner’in doğum günü şarkısıyla pastayı kesen miniklerin yüzündeki mutluluk fotoğraflara yansıdı. Güner için her yıl bambaşka hediyeler hazırlayan fanları, sonraki gün ise aralarında kurmuş oldukları bir ekiple ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulundular.

"İYİLİĞİ ZARAFET İLE YAPMAK GEREKİR"

Aslıhan Güner, kendisi için hazırlanan anlamlı sürprizi fanlarının paylaştığı video ile öğrendikten sonra, "En sevdiğim sözlerden biridir; 'Yalnızca iyilik yapmak yermez, iyiliği zarafet ile yapmak gerekir’ diye. Bugün izlediğim videoda güzelliğe dair her şey vardı. Sizleri çok seviyorum. En ama en güzel doğum günüm bu. Emeği geçen herkesi kucaklıyorum. İyi ki varsınız" sözleriyle teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap