SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aslıhan Güner Yeni Proje ile Ekranlarda

Aslıhan Güner Yeni Proje ile Ekranlarda

25 Temmuz 2020 Cumartesi - 10:32




Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Aslıhan Güner, pandemi sürecinin ardından yeni bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.





Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki Yıldız karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan, pandemi süreci ve tatil dönemi nedeniyle bir süredir ekranlardan uzak olan Aslıhan Güner, yeni proje ile dönüyor. Güner bayramın birinci günü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak ‘Hanımağa'nın Gelinleri’ filmi ile izleyici karşısına çıkacak.

Çanakkale’de geçen ‘Hanımağa’nın Gelinleri’ bayramın ilk günü TRT 1 seyircisiyle buluşacak. Filmin oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Burak Serdar Şanal, Benian Dönmez, Sinan Çalışkanoğlu, Ferdi Sancar, Giray Altınok, Berfu Öngören, Güzide Arslan ve Cezmi Baskın gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu rol alıyor.

YENİ SEZON ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR…

Geride bıraktığımız sezon Kuzey Yıldızı dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Aslıhan Güner, Ordu’daki çekimlerin tamamlanmasının ardından kısa bir tatile çıkmıştı. Tatilin ardından ise yeniden film için setlere dönüş yapan oyuncu, 10 Ağustos’ta da Kuzey Yıldızı dizisinin 2. sezonu için yeniden Ordu’ya geçecek.
 

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap