SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aslı Enver'in yeni aşkı kriz çıkardı

Aslı Enver'in yeni aşkı kriz çıkardı

07 Ağustos 2022 Pazar - 15:17




Oyuncu Aslı Enver'in yıldızı, başrolünü oynadığı Kavak Yelleri dizisiyle parlamıştı. Daha sonra da birçok başarılı projeye imza atan oyuncu, özel hayatıyla oldukça merak ediliyor. Murat Boz ile yaşadığı çalkantılı ilişkiden sonra aşk hayatı bir türlü düzene girmeyen Enver'in yeni sevgilisi bomba gibi patladı. Bakın Aslı Enver, gönlünü kime kaptırdı...





Başarılı oyuncu Aslı Enver'in bir türlü yoluna girmeyen aşk hayatından iyi haberler geldi. Birçok başarılı yapımda yer alan ve bazı markaların reklam yüzü olan Enver, gönlünü bir yakışıklıya kaptırdı. Ünlü oyuncunun yeni sevgilisinin kim olduğunu görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Bakın o yakışıklı kimmiş...

Ünlü oyuncu Aslı Enver, 2007-2011 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Ardından Suskunlar, Kayıp ve İstanbullu Gelin projelerinde yer alan Aslı Enver, sosyal medya hesabını en aktif kullanan isimlerin başında geliyor.

İstanbullu Gelin dizisinde hayat verdiği Süreyya rolü sayesinde iyice ünlenen güzel oyuncu, Babil dizisinin ardından dijital projelere yöneldi.

Aslı Enver, özel hayatıyla sıkça konuşulan ünlü isimlerden. Aslı Enver, Birkan Sokullu'dan boşandıktan sonra şarkıcı Murat Boz ile bir dargın bir barışık aşk yaşamıştı.

Şarkıcı Murat Boz ile ilişkisini 2019 yılında noktalayan Aslı Enver'in adı, ardından eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile anılmaya başlandı. İkili bir arada bile gözükmeden ilişkilerini bitirdi.

Enver daha sonra Önder Öztarhan ile aşk yaşamaya başladı.Sevgilisinin ailesiyle tanışan ve 'Her şey çok güzel, yolunda gidiyor' diyen oyuncu, Öztarhan ile de yollarını ayırdı.

Bir türlü aradığı aşkı bulamayan Enver ile ilgili yeni bir iddia öne sürüldü. Öğrenilene göre Aslı Enver, ünlü iş insanıyla aşk yaşıyor. 

Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile birlikte…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap