SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aslı Enver sessizliğini bozdu!

Aslı Enver sessizliğini bozdu!

04 Mart 2021 Perşembe - 11:21




Aslı Enver son dönemlerde hakkında çıkan aşk haberlerine açıklık getirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan oyuncu, “Yalnızım, bir süre daha öyle kalmayı düşünüyorum, böyle çok da mutluyum” dedi.





Aslı Enver, Instagram hesabından paylaştığı notla hakkında çıkan tüm aşk iddialarına nokta koydu. Hayatında kimse olmadığını yaptığı paylaşımla duyuran oyuncu, “Yalnızım, bir süre daha öyle kalmayı düşünüyorum, böyle çok da mutluyum” ifadelerine yer verdi.

AYNI EMOJİYİ PAYLAŞMIŞLARDI…
Eski sevgili Aslı Enver ve Murat Boz, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından aynı dakikalar içerisinde fotoğraf paylaşmıştı. Enver, paylaşımına beyaz kalp emojisi koyarken Boz ise siyah-beyaz kalp emojisi koymuştu. Eski aşıkların bu paylaşımları ‘Barıştılar mı?’ sorusunu gündeme getirmişti.

 

STALK MI YAPIYORDU?..

Öte yandan Murat Boz, geçtiğimiz yıl Aslı Enver ile çekilen karesini Instagram profilinin arşivden çıkartarak yayınlamış ve "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

Geçtiğimiz ay da Aslı Enver, şaşırtan bir harekette bulundu. Enver, Boz'un fan hesabını takip etti. Bunu fark eden sosyal medya kullanıcıları hemen ekran görüntüsü aldı. Ünlü oyuncunun bu davranışı 'Aslı, Murat'ı stalklıyor' yorumlarının yapılmasına neden oldu. Enver, kısa bir süre sonra ise söz konusu hesabı takip etmeyi bıraktı.

 


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap