SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aşkını sosyal medya hesabından duyurdu

Aşkını sosyal medya hesabından duyurdu

03 Mayıs 2022 Salı - 16:08




Evlilik aşamasında odluğu Oksal Erev'den ayrılan Beste Açar yeni aşkını sosyal medya hesabından duyurdu.





Beste Açar, geçtiğimiz kasım ayında sosyal medyada yaptığı paylaşım ile 2 Şubat 2022 tarihinde Oksal Erev'le nikah masasına oturacaklarını duyurmuştu. 47 yaşındaki Açar, kalp ve yüzük emojileriylE birlikte "Sihir açığa çıkmak üzere yıllarca bekleyebilir" mesajını yazmıştı.

'HAYAT ARKADAŞIM, EŞİM, CANIM' 

Oksal Erev ise "Beni düşünen, empati kurmaya bilen, hep ama hep pozitif olup bana hayatın en güzel tarfalarını gösteren bir güzel ile ömür boyu birlikte olmak... İşte 'mutlu son' diye ben buna derim. Beste çok özel bir kadın. Yıllar süren arkadaşlığımız sırasında da karakterine, huyuna, bu kadar kaos içinde bile dingin olan yaşantısına hayran olduğum gerçek bir hanımefendiydi. Şimdi ise hayat arkadaşım, eşim, canım olacak. İlişkimizin başladığı günden bu yana yolladığınız mesajlar da ne kadar doğru bir yola girdiğimizin sağlaması oldu sanki. Herkes mutlu. iyi ki varsınız" ifadelerini kullanmıştı.

'ÖFKE, KONTROLSÜZ DUYGU DURUMLARI, HADDİNİ AŞAN MÜDAHALELER...' 

Ancak kısa süre sonra çiftin ilişkilerini sessiz sedasız noktaladığı ortaya çıkmıştı. Evliğin eşiğinden dönen 47 yaşındaki Beste Açar, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne yalnız girmişti.
Ünlü isim, basına yansıyan çıkan haberlerin ardından dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Açar, ayrılığın nedenine ilişkin şu açıklamayı yapmıştı: İnsana şiddet sadece kuvvet kullanarak olmaz. Son üç ay içinde yaşadığım tutarsız öfke, kontrolsüz duygu durumları, şahsıma haddini aşan müdahaleler neticesinde eskiden arkadaşım olan kişiyle 10 Şubat 2022 tarihinden itibaren hiçbir ilişkim kalmamıştır. Basında çıkan haberlere cevap vermek için ilk ve son açıklamamdır. Daha fazla bu konuyla bir gündem oluşturmak niyetinde değilim. Şu anda yaşadığımız dünyada ilgilenilmesi, merak edilmesi, araştırılması ve yapılması gereken çok ama çok mühim şeyler var. Saygılarımla.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap