SON DAKİKA



Haber > Magazin > "Aşk yeniden"

"Aşk yeniden"

23 Mayıs 2020 Cumartesi - 14:59




Yeni yılda aşk yaşayan ve birbirlerine iltifat yağdıran Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz evleneceklerini açıklamıştı. Düğün alışverişi yapan çift olaylı bir şekilde mart ayında ayrılmıştı. Gelen son bilgiye göre Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz barıştı.





Sevda Demirel'in, cinsiyet değiştirip Doruk ismini alan Neslihan Doğrusöz ile ocak ayında aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Doruk Doğrusöz, şubat ayında, "Gel en güzel günleri beraber yaşayalım" diyerek Sevda Demirel'e evlenme teklifi etmişti.

14 Şubat'ta nişanlanacakları haberleri basına yansıyan ikili, ilişkilerini gibi sürpriz bir şekilde bitirmişti.




Posta'da yer alan habere göre; Doruk Doğrusöz ile Sevda Demirel, iki ay sonra 'aşk yeniden' dedi.

Gazeteci Bilal Özcan'a konuşan Sevda Demirel, biten ilişkisi hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı: Doruk'a aşıktım. Birbirimize sarılıp çok güzel uyuyorduk. Doruk'u hiç çıplak görmedim, asla. Hiç merak da etmedim. Doruk her şeyiyle bir erkek. Ruhu, yaşamı, kokusu, horlaması."




"Doruk Bana hiç vurmadı. Sadece çok sinirlendiği bir anda onu bileklerinden tutunca beni sırt üstü yere itti. Güçlü bir kadınım, gardımı alsaydım itemezdi, o an boşluğuma geldi. Başım ve belim yere çarptığı için büyük ağrılar yaşadım. Beni o hareketi öldürebilirdi. Korktum ve ilişkinin olamayacağını anladım. Fiziksel reaksiyonlar devreye girdiği için ilişki bitmeye mahkum. Öfke kontrolü olmadığı için bu şiddete dönebilirdi" demişti."

Sevda Demirel'in annesi, kızının Doruk Doğrusöz ile ilişkisini duyunca bayılmıştı: Kızım duygu durum bozukluğu yasıyor olmalı. En son ilişkisinden sonra bavulunu toplayıp her şeyini bırakıp gitti, kendini yalnızlığa itti, panik atak oldu. Şimdi bir travma daha geçirip üzülmesini istemem."

"Bu ilişkiye cinsel bazdan değil, kızım böyle bir ilişkiye hazır olmadığı için karşıyım. Onun üzülüp yıpranmasını bir anne olarak istemem. Haberi okuyunca bayılmışım. Komşularım ambulans çağırmış, gözümü hastaneye açtım. Kızıma 'bavulunu topla Almanya'ya geliyorsun' dedim."




Doruk Doğrusöz, 2018 Bikini Fitness Şampiyonu ve milli sporcu Büşra Eyen ile aşk yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen ikili, sürpriz bir şekilde ayrılmıştı. Doruk Doğrusöz ve Sevda Demirel’in aşk yaşadığını haberlerden öğrenen Eyen, "Gayet iyiyim. Kim ne istiyorsa onu yapsın. Ben de haberlerden öğrendim. Kendi hayatları. Ne yaşamak istiyorsa yaşasınlar" açıklamasını yapmıştı.

Büşra Eyen, Doruk Doğrusöz ve Sevda Demirel daha önceden tanışıyorlardı. ‘Eleştiri’ yağmuruna tutulan Büşra ve Doruk’un ilişkilerinin en büyük destekçisi de Sevda Demirel’di. İkili el ele görüntülendikten sonra Sevda Demirel, Büşra Eyen’e sosyal medyadan mesaj atmıştı: Büşra selam canım ben Doruk'a aşık oldum. Kusura bakma sana da söylemek istedim.





 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap