SON DAKİKA



Haber > Magazin > Asiye'si Öykü Gürman, mini elbisesiyle sahneye damga vurdu

Asiye'si Öykü Gürman, mini elbisesiyle sahneye damga vurdu

24 Kasım 2019 Pazar - 14:46




Sen Anlat Karadeniz'de Asiye karakteriyle hafızlara kazınan Öykü Gürman, sırt dekolteli mini elbisesiyle büyük beğeni topladı.





ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz'de Asiye karakterine hayat veren şarkıcı Öykü Gürman, oyunculuğu ile de beğeni toplamıştı. Dizinin en sevilen karakterlerinden olan Gürman, kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

MİNİ BEYAZ ELBİSESİYLE BEĞENİ TOPLADI

Dizinin 13 Kasım'da final yapmasının ardından sahnelere dönen Öykü Gürman, geçtiğimiz akşam, verdiği konserle hayranlarının kulaklarının pasını sildi. Kendisini sahnede görmeyi özleyen hayranlarına, seslendirdiği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşatan güzel şarkıcı, kıyafetiyle de görsel şölen yaşattı. Sırt dekolteli mini elbisesiyle sahneye çıkan Gürman, kıvrak danslarıyla da kendine hayran bıraktı.




 ÜNLÜ OYUNCUDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Gürman'ı dinleyeme gelenler arasında oyuncu Mehmet Çepiç de vardı. Çepiç, konser sonrası kuliste fotoğraf çektirdiği ünlü şarkıcıya övgüler yağdırdı. Oyuncu sosyal medya hesabından "Bugün hem ekran ışığı hem sahne performansı mükemmel olan güzel kardeşim öykü Gürman'ı Beylikdüzü Mask'da dinleme şansı yakaladım. Ne mutlu bana" notunu düştü.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap