SON DAKİKA



Haber > Magazin > Arzum Onan'ın paylaşımı adeta ders verdi!

Arzum Onan'ın paylaşımı adeta ders verdi!

19 Eylül 2016 Pazartesi - 12:28




Kurban Bayramı'nın birinci günü iddiaya göre şort giydi diye otobüste saldıran zanlı hakkında çıkan kararın ardından Arzum Onan da paylaşımda bulundu.





Kurban Bayramı'nda meydana gelen İstanbul'da halk otobüsünde Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi. Çakıroğlu, savcılık sorgusunun ardından ise serbest bırakılmıştı.

Sosyal medya üzerinden vatandaşların tepkileri üzerine, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile "Halkı kin ve düşmanlığa teşvit etmek" suçlamasıyla ile tekrar yakalama kararı çıkartıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden oyuncu Arzum Onan da bir paylaşımda bulundu.

DERS NİTELİĞİNDE PAYLAŞIM

Onan, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda İngiltere'de yaşanan bir olayı örnek olarak gösterirken Onan'ın ders niteliğinde ki bu paylaşımına takipçilerinden binlerce beğeni geldi.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap