SON DAKİKA



Haber > Magazin > Arto'dan Aydın'a skandal gönderme!

Arto'dan Aydın'a skandal gönderme!

28 Nisan 2021 Çarşamba - 09:50




Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Arto, kendisi hakkında “Ne idüğü belirsiz” ifadelerini kullanan Aygün Aydın’a olay göndermede bulundu.





Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa ettikten sonra magazin gündeminden düşmeyen Aygün Aydın, önceki gün paylaştığı videoda Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Bircan BaliArto ve Seren Serengil’i hedef almıştı.

Progrmamın sunucuları için “iki tane kakalak ve bir tane ne idüğü belirsiz” ifadelerini kullanan Aydın, paylaştığı video ile sosyal medyada gündeme oturdu.

Programın sunucularından Arto ise kendisine “Ne idüğü belirsiz” denmesine kayıtsız kalamadı ve Aygün Aydın hakkında skandal bir paylaşım yaptı. Instagram hikayeden motor ve kaşar fotoğrafı paylaşan Arto, paylaşımına “Senin ne olduğun gayet belli” notunu düştü.

Arto’nun bu çirkin paylaşımına sosyal medyada tepki yağarken, Aygün Aydın ise bu çirkin paylaşıma “Ahlaksız, edepsiz, terbiyesiz” sözleriyle yanıt verdi.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap