SON DAKİKA



Haber > Magazin > Artık kriterim falan yok!

Artık kriterim falan yok!

24 Kasım 2021 Çarşamba - 16:47




Geçen gece doğum gününü kutlayan Hande Doğandemir, 'sevgili' sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.





Bircan Bali ve Seren Serengil'in sunumuyla Beyaz TV'de ekranlara gelen 'Söylemezsem Olmaz'da bugün, Hande Doğandemir'in sempatik halleriyle dikkat çektiği röportajı ekranlara geldi. Oyuncu, "Çok güzeldi, çok sevdiğim arkadaşlarımla yeni yaşımı kutladık. Yarın çok erken setim var, eve gidip uyuyacağım. Dizi çok güzel gidiyor, çok heyecanlıyım" dedi.

'YAŞIM 36 OLDU'

'Aşk' sorularına Doğandemir, "Merak etmeyin, hayatımda biri olursa ben size söylerim. Kriterim falan yok artık. Yaşım 36 oldu. Hayatımda güzel şeyler olmasını ben de istiyorum" yanıtını verdi.

Ünlü oyuncu, "Kaan Yıldırım çok yakın arkadaşım, tabii ki geldi. Yağız Bey de doğum günüme geldi. Yağız da çok sevdiğim bir arkadaşım. Hayatımda biri olursa seve seve size söylerim” ifadelerini kullandı.

Doğandemir'in açıklamalarını yorumlayan Bircan Bali, "Çok tatlı, çok güzel bir kız. Yağız'la adı aşk dedikodularına karıştığında da 'Hayır, aramızda bir şey yok. Yağız en yakın arkadaşım' dedi" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap