SON DAKİKA



Haber > Magazin > Arkadaşını arayıp Türkiye gündemini sordu

Arkadaşını arayıp Türkiye gündemini sordu

24 Mart 2015 Salı - 13:09




Amerika'da zorlu beyin ameliyatı geçiren Tatlıses 'in uyandıktan sonra arkadaşı Aydemir Akbaş'ı arayıp, Türkiye gündemiyle ilgili bilgiler aldığı orta





Sağlık durumu merak edilen İbrahim Tatlıses'in uyandıktan sonra yürümeye başladığı sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği belirtiliyor. Yanında bulunan oğlu İdo Tatlıses ile yürüme egzersizlerine başlayan sanatçı Türkiye'deki dostlarıyla da telefon konuşmaları yapıyor.

AKLI FENERBAHÇE'DE KALDI

Aydemir Akbaş'ı arayan Tatlıses, Türkiye'nin gündemiyle ilgili bilgiler de aldı. Barış sürecinin nasıl ilerlediğini ve Nevruz kutlamalarının nasıl geçtiğini soran İbrahim Tatlıses'in merak ettiği bir diğer konu taraftarı olduğu Fenerbehçe'nin ligdeki durumu oldu.

100 DOLAR KAZANDI

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için Galatarasaraylı Aydemir Akbaş ile 100 dolarlık iddiaya giren Akbaş'ın Fenerbahçe'nin güven vermediğini, Beşiktaş'ın galip geleceğini söylemesi üzerine İbrahim Tatlıses; 'Fenerbahçe yenecek. 100 dolarına var mısın?' dedi. Fenerbahçe'nin galip gelmesiyle birlikte Tatlıses, yakın dostu Akbaş'tan 100 dolar kazandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap