SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aralarındaki buzlar eridi!

Aralarındaki buzlar eridi!

23 Mayıs 2020 Cumartesi - 11:59




Geçtiğimiz haftalarda eşini sosyal medya hesabından silen oyuncu Damla Ersubaşı, "Küsmedik ama sıkıntılarımız var" demişti. Bu açıklamadan günler sonra ikili, birbirlerini yeniden takibe aldı.





Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı, sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Eşi Mustafa Can Keser ve kızlarıyla sık sık mutlu aile pozlarını yayınlayan Ersubaşı, geçtiğimiz haftalarda eşini silerek takipçilerini şaşırttı.

Ardından '2.Sayfa'ya açıklama yapan güzel oyuncu, konuyla ilgili; "Biraz sorunlar yaşadık. Karantinanın da etkisi var. Şu an 'Boşandık' diye bir şey demiyorum ama sorunlarımız oldu, çözdük gibi. Eşim ile aynı evde kalıyoruz. Tartışma nedenimiz ihanet değil. Bu süreçte her şey insanın gözüne batıyor" demişti.
 
Bu açıklamadan günler sonra çiftin birbirlerini yeniden takip etmesi, 'aralarındaki buzları erittiler' yorumlarına neden oldu.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap