SON DAKİKA



Haber > Magazin > Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor!

Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor!

16 Nisan 2024 Salı - 12:45




Şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. "Bana göre arabesk ve sanat müziği ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor" diyen ünlü isim, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.





Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı City's'de objektiflere yansımıştı. Ünlü isim, Melisa Döngel'in "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım ama 'asla yapmam' demem. Yapmamaya çalışırım, özen gösteririm. Etkilendiysek ne yapalım artık, geçmiş olsun" sözleriyle ilgili konuşmuştu.

Ekinci, "Ben arkadaşımın sevgilisine bakmam. Bakanın da beynini patlatırım. Onun beynini patlatmamışlar, daha denk gelmemiş! Çok ayıp şeyler. Kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma" demişti.

"ÇAYI DEMLE GELİYORUM"

Önceki günlerde Maslak'ta sahne alan şarkıcı, cesur kostümüyle dikkat çekmişti. "Çayı demle geliyorum" notuyla konserdeki dansını sosyal medya sayfasından paylaşan ünlü isim, eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Ekinci'nin dansı ve hareketleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından 'müstehcen' bulunmuştu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap