SON DAKİKA



Haber > Magazin > Anya Taylor-Joy: Garip göründüğümü düşünüyorum

Anya Taylor-Joy: Garip göründüğümü düşünüyorum

23 Kasım 2020 Pazartesi - 14:51




'The Queen's Gambit' adlı diziyle yeniden gündemde olan oyuncu Anya Taylor-Joy, film yıldızı olmak için yeterince güzel olmadığını düşündüğünü söyledi. Joy, konuyla ilgili, "Kulağa acınası geliyor ve erkek arkadaşım bu tür şeyler söylediğim için insanların benim tam bir aptal olduğumu düşüneceklerine dair uyarıyor ama hakikaten garip göründüğümü düşünüyorum" dedi.





Amerikalı oyuncu Anya Taylor-Joy, önemli projelere hazırlanıyor olmasına rağmen beyazperdenin gerektirdiğine inandığı görünüşe sahip olduğunu düşünmediğini açıkladı.'

Filmlerde oynayacak kadar güzel olduğumu düşünmüyorum

'The Sun' gazetesine konuşan oyuncu, "Kendimi asla güzel bulmadım ve hiçbir zaman bulacağımı da düşünmüyorum. Filmlerde oynayacak kadar güzel olduğumu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Taylor-Joy, "Kulağa acınası geliyor ve erkek arkadaşım bu tür şeyler söylediğim için insanların benim tam bir aptal olduğumu düşüneceklerine dair uyarıyor ama hakikaten garip göründüğümü düşünüyorum" şeklinde konuştu.



Sinemaya asla kendi filmlerini izlemek için gitmediğini söyleyen 24 yaşındaki Anya Taylor-Joy, şunları da sözlerine ekledi; "Emma filmi çekilirken gerçekten panik atak yaşadım. 'Ben ilk çirkin Emma'yım ve bunu yapamam' diye düşündüm. Çünkü filmdeki ilk replik, 'Güzel, zeki ve zenginim' cümlesiydi."

Kariyerine 'Vampir Akademisi' ile başlayan oyuncu, 'Peaky Blinders', 'Emma' ve 'Yeni Mutantlar' gibi önemli projelerde yer almıştı.




Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap