SON DAKİKA



Haber > Magazin > Antalya'daki feci kazada 2 kişi öldü

Antalya'daki feci kazada 2 kişi öldü

03 Temmuz 2016 Pazar - 12:51




Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.





Edinilen bilgiye göre, Akseki istikametinden Manavgat istikametine gelen Hasan Dağ'ın kullandığı 34 AKF 14 plakalı otomobil ile Ramazan Aygör'ün kullandığı 07 FGF 73 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Araçların hurdaya döndüğü kazada otomobil sürücüsü 36 yaşındaki Ramazan Aygör ile otomobilde bulunan annesi 67 yaşındaki Emine Aygör, yaşamını yitirdi. Ramazan Aygör'ün oğlu Alperen Aygör, diğer aracın sürücüsü Hasan Dağ ile Ahmet Emin Dağ, Ali Hamza Ünal, Osman Ünal ve Gülsüm Ünal yaralandı. Otomobilde bulunan ve sürücü Ramazan Aygör'ün eşi olduğu bildirilen kadın ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazada yaşamını yitiren otomobil sürücüsü Ramazan Aygör, Antalya Büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı kurtarıcı yardımıyla aracın kapıları kesilmek suretiyle sıkıştığı yerden çıkarılırken yaralılar ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Alperen Aygör hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kazanın ardından Akseki-Manavgat karayolunda trafik akışı uzun süre kontrollü olarak verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kazayı duyarak olay yerine gelen Ramazan Aygör'ün kardeşi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap