SON DAKİKA



Haber > Magazin > Annesinden Sinem Kobal'a mesaj

Annesinden Sinem Kobal'a mesaj

15 Ağustos 2021 Pazar - 11:51




Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Sinem Kobal, 34 yaşına bastı. Kobal'ın annesi Nuray Kobal, kızının doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.





Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Sinem Kobal, dün 34 yaşına bastı. Nuray Kobal, kızının doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile kutladı.

"İLK GÖZ AĞRIM" 

Birlikte çekilen eski fotoğraflarını paylaşan Nuray Kobal, gönderisine, "İyi kim... İyi ki doğmuş benim ilk göz ağrım..." notunu düştü.
Nuray Kobal'ın paylaşımı; ünlü oyuncunun hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

sinem kobal çocukluğu

BURÇİN TERZİOĞLU YAKIN DOSTUNU UNUTMADI

Oyuncu Burçin Terzioğlu da yakın dostunun yeni yaşı için bir fotoğraf paylaştı. Terzioğlu paylaşımına; "Seninle gülerken nasıl göründüğümüz, nerede olduğumuz önemini yitirdi her zaman. Kıymet bilen, sırtını güvenle yaslayabileceğin özel kadın, güzel anne, sağlam dost. Hep çok gülelim birlikte. Seni çok seviyorum. İyi ki" notunu düştü.


SİNEM'DEN YANIT

Arkadaşının paylaşımına kayıtsız kalamayan Sinem Kobal da "Seni çok seviyorum çok. Kıymetlim. İyi ki" sözleriyle yorum yaptı.

HAYTAP'A BAĞIŞ ÇAĞRISI YAPMIŞTI

Sinem Kobal, 14 Ağustos’taki doğum günü için sosyal medyasında dostlarına çağrı yaptı. Hediye yerine HAYTAP’a bağış yapılmasını isteyen Kobal, “HAYTAP’a bağışta bulunarak bir canlı için fayda sağlanması, bana hediyelerin en güzeli” demişti. 
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap