SON DAKİKA



Haber > Magazin > Annesi torun istiyor

Annesi torun istiyor

12 Mayıs 2016 Perşembe - 08:13




Demet Evgar, gazetecilerin, “Sizi bir gün anne olarak görecek miyiz?” sorusuna, “Hıdırellez’de annem yazdı, torun istiyor. Ben de isterim, neden olmas





Demet Evgar, önceki gün marka yüzü olduğu Kotex’in yeni Reklam kampanyasını tanıttı. spor yapmayı ve Haliç’te kürek çekmeyi sevdiğini söyleyen oyuncu, gazetecilerin, “Sizi bir gün anne olarak görecek miyiz?” sorusuna “Hıdırellez’de annem beni yazdı, torun istiyor. Ben de isterim, neden olmasın ki?” yanıtını verdi. Evgar, geçen yıl ekrana veda eden ‘Bir Erkek Bir Kadın’ dizisine internetten devam etmek istediklerini de sözlerine ekledi. Sosyal medya hesapları üzerinden para karşılığı reklam yapan ünlü isimlerle ilgili de konuşan oyuncu, “Teklif geliyor tabii ama ben çok tercih etmiyorum. İnandığınız şeyi yaptığınızda Allah onun bereketini veriyor. O yüzden öyle reklam tweet’leri atmıyorum” şeklinde konuştu. Doğum gününü piknikle kutlayacağını anlatan Evgar, “Otizm Vakfı’yla projemiz olacak. Hediye almak isteyenler bağış yapabilirler” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap