SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ambrosio'nun Göğüslerine İlginç Sansür!

Ambrosio'nun Göğüslerine İlginç Sansür!

27 Temmuz 2020 Pazartesi - 09:41




Victoria's Secret mankeni ünlü model Alessandra Ambrosio, bahçede yarı çıplak poz verdi.





Victoria's Secret mankeni ünlü model Alessandra Ambrosio, bahçede yarı çıplak poz verdi.

Ambrosio, göğüslerini hortumdan akan su ile sansürledi ve şu soruyu sordu: If you had the option to choose to go anywhere in the world right now, would it be to “somewhere” or to “someone”? Yani ; "Dünyanın herhangi bir yerine gitmeyi seçme seçeneğiniz olsaydı, “bir yere” mi yoksa “birine” mi giderdiniz?

AMBROSIO İKİ ÇOCUK ANNESİ 

Alessandra, gençliğinden beri modellik yapıyor. 2004 yılında Victoria's Secret'ın baş meleği oldu. Alessandra Ambrosio'nun, eski nişanlısı Jamie Mazur'dan olan 11 yaşındaki kızı Anja ve 8 yaşında Noah isimli iki çocuğu var. Alessandra 2018'den beri İtalyan işadamı Nicolo Oddi ile beraber.

Alessandra Ambrosio, bahçe hortumuyla verdiği yarı çıplak pozunu paylaştı. Ünlü manken göğüslerini ise hortumdan akan suyla sansürledi. Brezilyalı model Alessandra Ambrosio, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. 

39 yaşındaki güzel ve seksi model, baheçede hortumdan akan suyla çekildiği cesur pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Üstsüz bir şekilde bahçe keyfi yapan güzel model paylaşımına "Şu anda dünyanın herhangi bir yerine gitme seçme seçeneğiniz olsaydı, bu neresi olurdu?" notunu düştü.

Muhteşem fiziği ile büyüleyen güzel mankenin cüretkar paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

 

 


 

 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap