SON DAKİKA



Haber > Magazin > Amber Heard davalık oldu!

Amber Heard davalık oldu!

22 Kasım 2016 Salı - 14:36




Eşi Johnny Depp ile olaylı bir şekilde boşanan Amber Heard, bu kez yeni bir dava ile gündemde...





Martin Amis’in çok satan romanından uyarlanan ‘Londra Fields' filminde rol alan Amber Heard hakkında yapımcılar tarafından 'performans ve promosyon yükümlülüklerini ihlal' ettiği gerekçesiyle 10 milyon dolarlık dava açıldı.

Film yapımcıları Hanley ve Gertner’ın avukatları'nın, pazartesi günü Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne sunduğu 24 sayfalık dilekçede, Amber’in uygun olmayan davranışlarda bulunduğu, gizlilik yükümlülüklerini ihlal ettiği, bazı oyunculuk yükümlülüklerini yerine getirmede başarısız olduğunu ve tanıtım sözleşmesine uymadığı iddia edildi.

Film; stilistik ve noir gizem türü bir zamanda geçen, durugörü yeteneği ile kendi cinayetini öngören 'Nicola Six’i konu alıyor. Ölümcül ve cazibeli bir kadın olan Nicola, 'Billy Bob Thornton', 'Theo James' ve 'Jim Sturgess’tan birinin kendi katili olacağını bilerek onları kaotik bir örümcek ağının içine çekiyor. Psiko seksüel yapımın kadrosunda, Amber Heard’ün yanı sıra eski eşi Johnny Depp, Jason Isaacs, Cara Delevingne ve Jaimie Alexander gibi yıldız isimler alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap