SON DAKİKA



Haber > Magazin > Alışık ödülleri sahiplerini buldu

Alışık ödülleri sahiplerini buldu

06 Mayıs 2014 Salı - 15:51




Türkiye’de tiyatro ve sinema dallarında ödül veren tek organizasyon olan “Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri”nin bu yıl düzenlenen 19.su





Ev sahipliğini Çolpan İlhan ve Kerem Alışık’ın yaptığı gecede Ali Atay “Sen Aydınlatırsın Geceyi” adlı sinema filmindeki performansıyla Ayhan Işık Özel Ödülü’ne, Aras Bulut İynemli’yi de “Tamam mıyız?” adlı sinema filmindeki başarılı performansıyla Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu Ödülü’ne layık görüldü. Ayrıca Sinema Seçici Kurulu Onur Ödülünü bu sene Türk Sinemasına büyük hizmetleri dokunmuş usta isimler Şerif Gören ve Kartal Tibet'e verdi. Sadri Alışık Tiyatro Seçici Kurulu ise Onur Ödülünü bunca yıldır Tiyatro Sanatına verdiği emeğinin yanında son oyunu Kaplumbağa'da ki başarılı performansıyla da gerekçelendirerek Ali Poyrazoğlu'nu layık gördü. Geceye, Ali Poyrazoğlu, Zuhal Olcay, Zihni Göktay, Tolga Çevik, Songül Öden, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ezgi Mola, Demet Evgar, Şenay Gürler, Şükran Ovalı, İbrahim Kendirci, Serdar Orçin, Enis Arıkan gibi ünlü isimler katıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap