SON DAKİKA



Haber > Magazin > Allah sahibime bağışlasın

Allah sahibime bağışlasın

23 Temmuz 2021 Cuma - 11:38




Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Gülşah Saraçoğlu, Instagram'daki fotoğraflarına bir yenisi ekledi. Saraçoğlu'nun paylaşımına düştüğü not ise dikkat çekti.





Bülent Ersoy, Seda Sayan, Demet Akalın ve Deniz Seki başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismin modacısı olan Gülşah Saraçoğlu, iş adamı sevgilisi Gökhan Göz ile geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde ayrılmıştı. İlişkilerine bir şans daha veren çift, yine ayrılmıştı.


Birkaç hafta önce Gökhan Göz ile yollarını ayırma nedeninin 'yasak aşk' olduğunu itiraf eden Saraçoğlu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

DİREKT KONUM ATABİLİRİM"

Siyah-beyaz bir fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Saraçoğlu, gönderisine; "Gerçekten Allah beni sahibime bağışlasın bir an önce. O şahıs her kimse ve beni bulamıyorsa direkt konum atabilirim. Teşekkürler, iyi günler" notunu düştü.

TATİL POZU 

Öte yandan 39 yaşındaki Saraçoğlu, birkaç gün önce de bikinisiyle poz vermişti. Ünlü modacının neşeli tavırları gözden kaçmamıştı.

KÜFÜRLER YAĞDIRDI, ÖZÜR DİLEDİ

Ünlü modacı, geçtiğimiz aylarda ayrılık sonrası evinde arkadaşlarıyla eğlenen Gökhan Göz'e, Instagram hesabı üzerinden canlı yayında küfürler yağdırmıştı. Saraçoğlu, "Psikolojik olarak kadına şiddetin başka bir türünü yaşamış bulunmaktayım. Öfke kontrolümü sağlayamadım. Üzgünüm, pişmanım ve tüm sevenlerimden özür dilerim" demişti.

EVİ BASMIŞTI!

Saraçoğlu, daha önce de Gökhan Göz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını üstüne getirmişti. İş adamı da, sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak, "Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Böyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. Allah'tan dilerim ki önce akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetçi olmayacağım" notuyla paylaşmıştı.

"PİŞMANIM"

Ünlü modacı, konuyla ilgili olarak, "Yağ aldırma ameliyatımdan sonra değişti, bana hakaret etmeye başladı. Sosyal medya hesabından üzerinden beni kötülüyordu, o anda deli oldum. Bu ilişkiyi yaşadığıma büyük pişmanım" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap