SON DAKİKA



Haber > Magazin > Allah kimsenin kalbini boş bırakmasın

Allah kimsenin kalbini boş bırakmasın

31 Mart 2021 Çarşamba - 10:23




Önceki gün arkadaş grubuyla erken saatlerde Kuruçeşme Parkı'na giden ve spor yaparken görüntülenen sunucu Burcu Esmersoy, aşk sorusuna bu yanıtı verdi.





Hayli keyifli olduğu görülen Burcu Esmersoy, kameraları fark edince, hızlı tempo yürüyüş yapıp gazetecilere doğru hareket etti. Ellerini ileri geri sallayan Esmersoy’un bu halleri objektiflere yansıdı.

Ayaküstü sorulara yanıt veren ünlü sunucu, "Hayatımızda yürüyüş var, başka bir şey yok. Günde 6 km. yürüyorum. Pazar günleri dinleniyorum. Benden size bir şey çıkmaz" dedi.

TATİL TÜRKİYE'DE

Yazın çalışmayacağını belirten Esmersoy, "Bu sefer gerçekten güzel bir tatil yapacağım. Tatil seçimimi Türkiye’den yana kullanacağım" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin "Kalbiniz boş mu?" şeklindeki sorusu üzerine 44 yaşındaki sunucu, "Evet, Allah kimsenin kalbini boş bırakmasın" açıklamasını yaptı.

Kalabalık grupla Kuruçeşme-Rumelihisarı arasında mekik dokuyan Esmersoy'u fark eden sevenleri, 'Burcu ve yürüyüş çetesi' yorumunu yaptı.

PARKTA TOPLANTI

Burcu Esmersoy, uzun süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Aralık 2020'de, Etiler'deki bir çocuk parkında toplantı yapmıştı.

44 yaşındaki sunucu, Covid-19 vaka sayılarının artması sonucu kapanan mekanlardan dolayı böyle bir şey tercih ettiğini söylemişti.

Toplantı sırasında maske kuralına uyduğu dikkatlerden kaçmayan Burcu Esmersoy, "Buluşmalarımı artık parklarda yapıyorum" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap