SON DAKİKA



Haber > Magazin > Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu?

Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu?

09 Şubat 2022 Çarşamba - 11:55




2018 yılında görkemli bir düğünle evlenen Alişan ve Buse Varol ikilisinin bir süredir aralarının bozuk olduğu ve boşanacakları yönünde iddialar magazin kulislerinde dolaşıyor.Hatta, Alişan’ın bir süredir annesinin evinde kaldığı iddia edildi. Çıkan bu iddiaların ardından Alişan Instagram sayfasından bir açıklama yaptı.





2018 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol'un kızları Eliz'in doğum günü ayrı ayrı kutlamaları ayrılık iddiasını gündeme getirdi.

Hatta çiftin boşanma kararı aldığı ve Buse Varol'un avukata gerekli talimatları verdiği ileri sürüldü. Günlerdir evliliğiyle ilgili gündemden düşmeyen Alişan, sonunda isyan etti.

Boşanma iddiasına Instagram hesabından yaptığı açıklamayla cevap veren şarkıcı, "Dilekçeler verilmiş, kararlar alınmış.

Yok o haklıymış, yok bu haklıymış. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken, daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap