SON DAKİKA



Haber > Magazin > Alişan ile nasıl barıştığını anlattı!

Alişan ile nasıl barıştığını anlattı!

17 Kasım 2021 Çarşamba - 14:26




Şubat 2019'da popçu Demet Akalın ile barıştığı için yıllarca yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Alişan'la arası açılan Ece Erken, dört ay önce küslüğü bitirmişti. Bir ödül töreninde sunuculuk yapan Erken, ünlü şarkıcı Alişan ile barışmasıyla ilgili ilk kez konuştu.





Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni gerçekleşti. Çetin Altay'la birlikte geccenin sunuculuğunu yapan Erken, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ünlü sunucu, "Şu an aptal aptal şeylerden mutlu oluyorum. Öyle bir hayat yaşıyorum, Allah nazardan saklasın. Her şey boş, yarın kimin ne olacağı belli değil" dedi.

2019 yılında Demet Akalın ile barıştığı için Alişan'la arası açılan Erken, "Onu yaşamak gerekiyormuş. Sinirim geçti. Biz kardeş gibiydik" ifadelerini kullandı.

Ece Erken, "Benim sevmediğim, bana kötülük eden birisiyle ağlayarak barıştı. Ona da hak veriyorum; o da barışsın, herkes iyi olsun. Önemli olan sağlık, geri boş" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap