SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna Tilki'den imalı paylaşım

Aleyna Tilki'den imalı paylaşım

25 Ekim 2016 Salı - 16:52




Cevapsız Çınlamalar şarkısıyla bir anda adını duyuran 16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyasından imalı bir paylaşımda bulundu.





Adını ilk olarak Yetenek Sizsiniz programı ile duyuran ve iki yıl sonra albüm çıkaran şarkıcı Aleyna Tilki'nin, 16 yaşında olmasına rağmen alkollü mekanlarda sahne alması bir süredir gündemi meşgul etmişti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki'nin ailesiyle görüşmüş, kanunlara göre ailesinin izni bile olsa reşit olmayan bir çocuğun içkili mekanlarda gece çalışmasının mümkün olamayacağını belirtmiş, bunun çocuk istismarı suçuna gireceğini söylemişti.

ÇOCUĞUNUZU SAHNEDEN ALIN

16 yaşındaki Aleyna Tilki'nin sahne aldığı barlar ve yaşının küçüklüğü ile ilgili devam eden tartışmaya Müge Anlı da dahil oldu. Bakanlığın yasak demesine rağmen, önceki akşam Maslak'ta bir gay barda sahne alan Aleyna Tilki'ye Müge Anlı'dan uyarı geldi. Sunucu Anlı, Tilki'nin anne ve babasına seslenerek 'çocuğunuzu sahneden alın' dedi.

BİZİ EDEBSİZLER DEĞİL, EDEBİMİZ SUSTURUR

Tartışmalar devam ederken, 95 milyon görüntülenmeyi aşan Cevapsız Çınlamalar şarkısının sahibi Aleyna Tilki, bugün sosyal medyasından hakkında çıkab haberlere ithafen Mevlana'nın bir sözünü paylaştı. Tilki, "Bizi edepsizler değil, edebimiz susturur" yazılı bir fotoğrafı "Mazlumun ahı "aheste aheste" alınır.. Bırakın kazandım zannetsin zavallı !" notu ile paylaştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap