SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna Tilki Türkiye'ye tatile geldi

Aleyna Tilki Türkiye'ye tatile geldi

14 Ekim 2021 Perşembe - 16:09




Geçtiğimiz günlerde iki yıldır zor günler geçirdiğini ve pek bir şey üretemediğini söyleyen genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından 'veda' paylaşımında bulunmuş ve yurt dışına çıkmıştı. Bir süre Londra'da yaşayacak olan ünlü şarkıcı, üç günlük bir dönüş yaptı. Tilki'yi annesi Havva Öztel, kardeşi ve arkadaşları havaalanında ellerinde balonlarla karşıladı.





Şarkıcı, yayınladığı gönderide, "İki yıldır zor bir dönem geçiriyordum. O yüzden de pek bir şey üretmedim, ürettiysem de zorlanarak ürettim… Kimseyle pek bir şey paylaşmak içimden gelmeyerek paylaştım her şeyi. Çünkü yılların prangaları sonunda ayağıma, kalbime kafama dolanıp ‘Yalan’ klibimdeki örümcek ağlarına beni gerçekten gömmüştü ve ben gömüldüğüm yerde bir süre dinlenmek istedim sadece. Hepsi bu..." ifadelerine yer vermişti.

ÜÇ GÜNLÜĞÜNE GELDİ

Ardından yeni şarkısı 'Real Love'ı hayranlarının beğenisine sunan Tilki, Londra'da daha fazla dayanamadı ve ailesini görmek için üç günlüğüne dönüş yaptı.

Şarkıcının kendisi kadar ünlü olan annesi Havva Öztel, kızını balonlarla karşıladı. Öztel kızını karşıladığı anları paylaşarak "Geldi gözümün nuru" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap