SON DAKİKA


Foto Galeri > Aleyna Tilki’nin paylaşımı olay oldu

Aleyna Tilki’nin paylaşımı olay oldu

31 Ekim 2019 Perşembe - 20:07

Sosyal medya paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan şarkıcı Aleyna Tilki, son paylaşımıyla yine çok konuşuldu.

1 / 6 Aleyna Tilki’nin paylaşımı olay oldu

Türkiye'den ayrılıp Amerika'ya yerleşen Aleyna Tilki, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla takipçilerinin dikkatini çekti.

2 / 6 Aleyna Tilki’nin paylaşımı olay oldu

Tilki yaptığı paylaşıma Burası benim evim değil.Burası hiç kimsenin evi.Kimseye ait olmayan. Ama anahtarı benim elimde kalan...Bana kalan,başıma kalan... Uzaklaşmak istediğim ama.Kalmak zorunda kaldığım yer burası...

3 / 6 Aleyna Tilki’nin paylaşımı olay oldu

Benim sahip olmadığım ama bana sahip çıkan ev... Loş,toprak kahverengisi mobilyalı ve tozlu... Eskitilmiş bir ev... Bu evde olan tozları ancak ben silersem kaldırabilirim kiri,bir başkası yardım edemez. Ama ben tozlara ve eskimiş şeylere mi köleyim yani?

4 / 6 Aleyna Tilki’nin paylaşımı olay oldu

Onları güzelleştirmek mi benim misyonum? Yani hepiniz eskittiniz dünyayı. Beni de mi eskitmek amacınız?Anahtarları ortalıkta bırakıyorum. Yer aşkıyla tutuşanlar alsın. Ben yersiz olmak istiyorum.-A.Tilki" notunu düştü.

5 / 6 Aleyna Tilki’nin paylaşımı olay oldu

Genç şarkıcının bu paylaşımı takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum aldı.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap