SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna Tilki, kız kardeşini dudaktan öptü

Aleyna Tilki, kız kardeşini dudaktan öptü

15 Kasım 2019 Cuma - 19:21




Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, kız kardeşi Ayça Tilki'yi dudağından öptü. Tilki bu anların videosunu da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.





Genç yaşta müzik kariyerine atılarak dikkatleri üzerine çeken Aleyna TilkiInstagram hesabından yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Kardeşini dudağından öpen Tilki, bu anları da Instagram hesabından yayınladı.

KARDEŞİNİ DUDAĞINDAN ÖPTÜ

Geçtiğimiz günlerde çimlerde yuvarlandığı görüntüsüyle adından söz ettiren Aleyna Tilki, bu sefer de kız kardeşi Ayça Tilki'yi dudağından öptüğü anların videosunu yayınladı. Tilki, oyuncu olan kardeşini öptüğü anların videosunu da 2 buçuk milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Aleyna Tilki'nin videosunu beğenenlerin yanı sıra tepki gösterenlerde oldu. Tilki'nin yayınladığı video kısa sürede en çok paylaşılan görüntüler arasına girdi.

ÇİMLERDE YUVARLANDI

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerin başında gelen Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde gezintiye çıktığı ormanlık alanda çimleri görünce kendini tutamayarak yuvarlandı. Ayakkabılarını ve çoraplarını çıkaran Aleyna Tilki, çimlerin üzerinde koşup yuvarlandı. Doyasıya eğlendiği anları Instagram hesabından paylaşan Tilki'ye binlerce beğeni ve yorum yağdı.

 

Beğendim
3
Sevdim
5
Beğenmedim
7
Üzgün
6
İnanılmaz
6

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap