SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna Tilki iki kez korona testi yaptırdı, sonuca isyan etti

Aleyna Tilki iki kez korona testi yaptırdı, sonuca isyan etti

17 Kasım 2020 Salı - 15:50




Koronavirüse yakalandığı şüphesiyle test yaptıran Aleyna Tilki, aynı gün içerisinde yaptırdığı testlerden birinin pozitif birinin negatif çıktığını söyledi. Genç şarkıcı ''Bu testlere nasıl güveneceğiz?'' diye isyan etti.





Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve şarkılarıyla çok konuşulan isimlerin başında gelen Aleyna Tilki, bu sefer de sağlık sorunlarıyla gündeme geldi.

"BU TESTLERE NASIL GÜVENECEĞİZ"

12 gün önce koronavirüs testi yaptıran Aleyna Tilki'nin sonucu pozitif çıktı. Ancak aynı gün yapılan bir diğer test negatif çıktı. Testlerin belirsiz çıkmasına Instagram hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren şarkıcı "12 gündür evden çıkmadım tedbir olsun diye. Yaptırdığım sürüntü testi pozitif. Aynı gün birkaç saat sonra tekrar yaptırdığım kan ve sürüntü testim bu sefer negatif. Aradan 12 gün geçti, bir semptomum bile olmadı. Bu testlere nasıl güveneceğiz" dedi.

"DÜNYADA YAPILAN TESTLERİN YARISI YANLIŞ"

Tilki, paylaşımına şu notu da ekledi: "Tüm dünyada yapılan tüm testler bence %50 yanlış! Bu yüzden negatif çıkan negatif olduğuna güvenmesin. Saçma bir hata var bu testlerde. Yanımdaki insanlar da bir negatif bir pozitif bir negatif çıkıp durdu. Aynı gün hem de."

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap