SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna Tilki’den yeni reklam anlaşması!

Aleyna Tilki’den yeni reklam anlaşması!

26 Nisan 2021 Pazartesi - 11:53




Aleyna Tilki, yeni bir reklam anlaşması yaptı. Son dönemde şarkıcılığın yanı sıra oyunculuğa da soyunan genç ismin alacağı ücret dudak uçuklattı.





Geçtiğimiz hafta Maldivler'de deniz ve güneşin tadını çıkaran Aleyna Tilki, İngilizce parçası 'Retrograde' ile gündemde kalmaya devam ediyor. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre Tilki, son şarkısı ile gelen başarısını reklam sektöründe de gösteriyor.

Aleyna Tilki’den Yeni Reklam Anlaşması! Alacağı Ücret Dudak Uçuklattı…
SERVET KAZANACAK…

Daha önce bir jean ve dondurma markaları için kamera karşısına geçen ve yüksek bütçeler alan Tilki, bu kez meyve suyu markasıyla anlaştı. Genç şarkıcı, bir yıllık anlaşma yaptığı markadan 1 milyon 700 bin TL alacak.

Geçtiğimiz yıl bir dondurma firmasının reklamında oynayan Aleyna Tilki'nin 1 milyon 500 bin TL aldığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından açıklama yapan şarkıcı, "Yazılan ücretten daha fazla aldım. Bağış yapıyorum, kardeşimin eğitimine ve kendi gelişimime harcıyorum. Bağış yapmayı çok seviyorum" diye konuşmuştu.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap