SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aleyna Tilki; 'Aşıya güvenmiyorum'

Aleyna Tilki; 'Aşıya güvenmiyorum'

04 Aralık 2020 Cuma - 17:33




Şarkıcı Aleyna Tilki, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla ilgili olarak konuştu. Tilki, "Ben kendim, şahsi aşı yapmak istemiyorum. Ama doktoru öneren olursa, bilirkişinin çıkıp 'Yaptırın' dediği bir durum olursa herkes yaptırsın tabii. Anneme, kendime kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum" dedi.





Şarkıcı Aleyna Tilki, geçen haftalarda yendiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili olarak Bebek'te basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Aşı konusundaki fikirleri sorulan Tilki, şu yanıtı verdi:

"Ben bu konularda çok net konuşmak istemiyorum. Beni takip eden bir kitle var. Ama ben kendim, şahsi aşı yapmak istemiyorum. Ama doktoru öneren olursa, bilirkişinin çıkıp 'Yaptırın' dediği bir durum olursa herkes yaptırsın tabii. Anneme, kendime kardeşime aşı yaptırmayacağım. Çünkü güvenmiyorum. Dünyada ilaç sektörüne de güvenmiyorum. İlaç sektörünün ticaret mi yapıyor, yoksa başka bir planı mı var bunu bile bilmiyorum. Ben tamamen şahsi konuşuyorum. Saçmalıyor bile olabilirim, yaşıma verir herkes."
Tilki, aynı gün yaptırdığı testlerin birinin pozitif birinin negatif çıktığını hatırlatarak şunları söyledi:

"Bu testlerin yüzde 80'i dünyada yanlış bence. Sıtma ilacı tarzı ilaçlar veriliyor zaten, kalp rahatsızlığı olan biri yanlış test sonucu bu ilacı alsa ve hayatını kaybetse bu adil olur mu? Acaba insanlar bu yüzden mi ölüyor. 'Aa bak Aleyna'da koronaya inanmıyor' diyenler olacaktır.

Ben tabii ki tüm dünyayı etkisi altına alan bir şeye inanıyorum. Ama tam olarak inanmamız için testlerin doğruluğunu kesinleştirmemiz gerekmiyor mu? Kan testi, PCR yaptırdım. Farklı sonuçlar çıktı. İnsanları korona değil de ilaçlar öldürüyor olabilir mi? Bu işleri en az anlayan insan benim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap