SON DAKİKA



Haber > Magazin > Akıl almaz kaza!

Akıl almaz kaza!

06 Mart 2015 Cuma - 16:04




Bursa'da akıl almaz bir kaza meydana geldi.





Bursa'da 3 gün önce kaldırımda yürüyen 28 yaşındaki Mehmet Bekiroğlu'na çarparak işyerine giren otomobil kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hızla gelen bir otomobil bir cep telefonu dükkanına dalıyor. 

Hızla gelen otomobilin çarpması sonucu kaldırımda yürüyen Bekiroğlu, araçla birlikte işyerine girerken, kaza sonrası yaşanan karmaşa kameralara yansıdı. Merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Atatür Bulvarında 3 gün önce, seyir halinde olan 34 AS 6248 plakalı otomobilin sürücüsü 21 yaşındaki Muhammet Furkan Toprak, iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybederek ilk önce kaldırımda yürüyen 28 yaşındaki Mehmet Bekiroğlu'na çarptı. Otomobil, daha sonra hızını alamayarak bulvar üzerindeki Şükrü Dorak'ın cep telefonu dükkanına girdi. Otomobilin Bekiroğlu'na çarpması ve işyerine girme anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kaldırımda yürüyen genci kaputunun üzerine alarak sürükleyen ve işyerine giren otomobilin yaşattığı dehşet anları yer aldı. 

Kazanın ardından büyük bir panik yaşayan sürücü, kaldırımda çarptığı kişiye yardıma koşarken, kazanın şokuyla neye uğradığını şaşıran Bekiroğlu da bir süre yerde yattıktan sonra ayağa kalkarak dışarı çıktı. Burada baygınlık geçiren Bekiroğlu ve otomobil sürücüsü Toprak ile aynı araçta bulunan 21 yaşındaki Mir Baha Mansur Durmuş, 20 yaşındaki Abdullah Emin Sipahi'ye çevredeki esnaf müdahale etti. Kazanın ardından yaralılar olay yerine gelen ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesine kaldırıldı. Bekiroğlu tedavisinin ardından taburcu olurken, sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap