SON DAKİKA



Haber > Magazin > Akalın parasını gayrimenkule yatırıyor

Akalın parasını gayrimenkule yatırıyor

18 Şubat 2013 Pazartesi - 09:07




Bursa’da konser veren Demet Akalın, yeni albümü iyi gittiği için bugünlerde biraz fazla çalıştığını, kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığını söyledi





BURSA Suare’de verdiği ilk konseri ile dikkatleri üzerine çeken Demet Akalın’ı yaklaşık 2 bin kişi izledi. Konserine ‘Affedersiniz’ isimli hareketli şarkısıyla başlayan Demet Akalın’a konseri boyunca 4 kadın ve 4 erkek dansçı eşlik etti. 2 saate yakın sahnede kalan güzel şarkıcı, ‘Evli Mutlu Çocuklu’, ‘Aşkın Açamadığı Kapı’ ve yeni albümünün ‘Türkan’ isimli hit şarkısını dinleyenleriyle birlikte söyledi. Konserden sonra soruları yanıtlayan Demet Akalın, yeni albümüyle birlikte konserlerinin de arttığını belirterek, "Albüm satışı iyi gittiği için bu aralar biraz fazla çalışıyorum. Sesim kısık biraz. O yüzden iğne yaptırarak sahneye çıktım. Evin yolunu bulursak biraz dinlenmeye çalışıyoruz" dedi. Akalın, "Kazancınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna da, "Ben ticaretten pek anlamadığım için gayrimenkul alıyorum. Başka bir şey yapmıyorum" yanıtını verdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap