SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ajda Pekkan geri döndü!

Ajda Pekkan geri döndü!

16 Ekim 2021 Cumartesi - 11:36




1975, 1990 ve 1993’te ‘Ajda’ adı ile albüm çıkaran Ajda Pekkan’ın yine aynı ismi taşıyan son albümü dijital platformlarda yayınlandı. 75 yaşındaki sanatçının albüm için çektirdiği fotoğraflar ise olay yarattı. Mayolu pozlarıyla göz kamaştıran Ajda Pekkan dün sosyal medyada en çok konuşulan konular arasındaydı.





Ajda Pekkan en son 2011’de ‘Farkın Bu’ adlı albüm çıkarmıştı. 2020’de söz ve bestesi Şehrazat’a ait ‘Bi Tık’ ile sürpriz yapacaktı. Ama tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, planlarını bozdu.

Süperstar dün hayranlarını hem sevindirdi, hem de üzdü. Çünkü kendi adını verdiği yeni albümü ‘Ajda’ için “Artık bu son” dedi.

Serdar Ortaç, Şehrazat ve Ozan Çolakoğlu’nun da imzasının bulunduğu ‘Ajda’daki şarkılar şöyle: ‘Bi Tık’. ‘Mümkün Değil’. ‘Sadece’. ‘Ölsem Unutmam’. ‘Düşünme Hiç’. ‘Bilebilirsin’. Popçu; 1975, 1990 ve 1993’te de ‘Ajda’ adı ile albüm çıkarmıştı.

200 ŞARKI

Gelelim ‘Ajda’ya dair bilinmeyenlere... Süperstar bu son albümü için kolları 5 yıl önce sıvayıp hazırlığa başladı.

Yaklaşık 200 şarkı dinledi. Önce 50’ye düşürdü, sonra en iyilerini seçti.

Korona nedeni ile Bahçeköy’deki müthiş villasının bir odasını stüdyo, birini atölye haline getirdi. Bir diğer odayı ise kuaför salonuna dönüştürdü.

Bu yaz sadece Bodrum’da 10 gün tatil yapıp albüm için İstanbul’a döndü.

1 ay önceden kampa girdi. Her gün 6 km yürüdü. Pilates ve yoga yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap