SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ahmet bebek bulundu

Ahmet bebek bulundu

08 Temmuz 2016 Cuma - 21:46




Bağcılar’da arife günü bebek arabasından kaçırılan Lokman-Münevver Davulcu çiftinin 4 aylık bebeği Ahmet Pendik'te bulundu.





İstanbul'da bayramdan bir gün önce uyuduğu bebek arasından kaçırılan 4 aylık Ahmet bebek, Pendik'te düzenlenen bir operasyonla bulundu. Polis olay ilgili 1'i erkek, 2'si kadın olmak üzere 3 kişiyi gözaltına adı.

AHMET BEBEĞİ CAMDAN ATTILAR!

Operasyon anında 3 zanlının Ahmet bebeği 4.kattan tuvalet camı boşluğuna attığı ifade edildi. Ahmet bebeğin hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu, vücudunda yalnızca bir kaç sıyrık olduğu öğrenildi.

LİNÇ EDİLMEK İSTENİYORLAR

Zanlının Mehmet Vaiki isimli bir erkek olduğu ve yanında 2 kadın bulunduğu açıklandı. 3 zanlının sorgulanmak üzere polis merkezine götürüleceğini ancak mahallelinin linç girişiminden dolayı şimdilik evden çıkarılamadığıda belirtildi.


NE OLMUŞTU?

İstanbul Bağcılar’da yaşayan Lokman (35) ve Münevver Davulcu (26) çifti üç çocuğuna bayramlık kıyafet almak için arefe günü evlerinden çıktı. Dört aylık çocukları Ahmet’i bebek arabasına koyan Davulcu çifti, diğer iki çocuğunun elini tutarak çarşıda dolaşmaya başladı. Münevver Davulcu, çocuklarına kıyafet bakmak için bir mağazaya girdi. Baba ise dışarıda bebek arabasının yanında beklemeye başladı.

Bu sırada bir kadın iddiaya göre Lokman Davulcu’nun yanına yaklaşarak çocuk arabasında uyuyan bebeği bir süre sevdi. Kadının ayrılmasının ardından Lokman Davulcu mağazanın içerisine girerek eşine seslendi. Dışarı çıkan baba, oğlu Ahmet’i bebek arabasında göremeyince çılgına döndü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap