SON DAKİKA



Haber > Magazin > Adamın canlı yayınını basarım!

Adamın canlı yayınını basarım!

12 Mayıs 2016 Perşembe - 16:39




Uzun bir süredir hastanede olan Oya Aydoğan'ın tartışma yaşadığı Lerzan Mutlu'ya, Bülent Ersoy'dan sert uyarı geldi.





Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle uzun süredir yoğun bakımda olan ve henüz kritik süreci de atlatamayan Oya Aydoğan'dan destek eksilmiyor. Gerek sosyal medya üzerinden gerek ise direkt olarak yanında olan sevenleri Aydoğan'a laf söyleyenleri de karşılarına almaya adeta hazırlar.

Oya Aydoğan hakkında herhangi bir paylaşımda bulunmamasının yanında geçirğidi küçük rahatsızlığın görüntüsünü sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Lerzan Mutlu, Aydoğan sevenleri tarafından sert eleştirilere maruz kalmıştı.

DUA ETSİN KAFAM DOLU!

Oya Aydoğan'ı ziyaret etmek için hastaneye giden Bülent Ersoy, çıkışta gazetecilerle Lerzan Mutlu hakkında konuştu. Ersoy, Mutlu'ya adeta ateş püskürttü.

"Oya’nın kalbini kırmış. Ona sinsi demiş. Oya hiç sinsi bir insan değildir. Böyle dolaylı yoldan laf çakmalar hiç şık değil. hiç yakıştıramadım. Oya çok terbiyelidir.Ona cevap verebilirdi aslında ama vermemiş. Ben çok sinirlendim, çok kızgınım. Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana.Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür.Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek… Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap