SON DAKİKA



Haber > Magazin > Acun Ilıcalı kötü haberi resmen duyurdu

Acun Ilıcalı kötü haberi resmen duyurdu

26 Mayıs 2019 Pazar - 15:02




Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye Yunanistan'da geçtiğimiz hafta sakatlanan Hikmet Tuğsuz'un yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.





Acun Ilıcalı'nın Tv8 kanalında yayınlanan Survivor Türkiye Yunanistan'da hem izleyicileri hem de yarışmacıları şoke eden bir haber geldi. Geçtiğimiz hafta yarış esnasında sakatlanan Hikmet'in gidişatı büyük merakla beklenirken, Acun Ilıcalı kötü haberi ada konseyinde duyurdu.
Survivor'ın geçtiğimiz bölümünde hızlı oylamaya geçildiğini açıklayan Acun Ilıcalı,  durumu merak edilen Hikmet hakkında da bilgi verdi. Ilıcalı, yarışmanın finaline kısa bir süre kala sakatlanan Hikmet'in durumunun ciddi olduğunu ve Survivor'a devam edemeyeceğini açıkladı.
Hikmet'in durumu çok ciddi: Acun yaptığı açıklamada "Doktorlarımız Hikmet’in son durumunu inceledi. Simdi size gelen sonucu açıklıyorum. Hepimizin için çok üzücü bir olay oldu ve maalesef Hikmet’in durumu çok ciddi.
Takımı ile vedalaşacak: Metin abi başta olmak üzere verilen karara göre Hikmet Survivor’a devam edemeyecek. Son ana kadar son bir şans olabilir mi diye baktık, bekledik ama Hikmet için Survivor üzücü şekilde bitti. Yarın son kez adaya gelecek ve beyaz takım ile vedalaşacak
Zor günleri birlikte atlatmıştık: Acun Ilıcalı'nın bu kararı hem Beyaz hem de Siyah takımı derinden üzerken, takım arkadaşı Sema, şunları söyledi: Çok üzgünüm. En iyi arkadaşı bendim ve en çok tartıştığı kişi de bendim. Zor günleri burada birlikte atlatmıştık. Böyle bir veda etmesi çok üzüyor beni. Takımımız için de çok iyi bir yarışmacı veda etti ama bütün Türkiye onun ne kadar iyi bir yarışmacı olduğunu gördü.



Survivor Hikmet kimdir?: Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi.
Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap