SON DAKİKA



Haber > Magazin > ABD bayrağı çekilen Egeria Marmaris'te

ABD bayrağı çekilen Egeria Marmaris'te

09 Mayıs 2016 Pazartesi - 18:54




Miras kavgasına sebep olan Türkiye'nin ilk yerli yapım özelliğini taşıyan en büyük yatı “Egeria'nın adı değiştirildi. ABD bayrağı çekilen yat, Muğla’n





İş adamı Hüseyin Rüştü Altuntaş'ın ölümünün ardından, ilk eşi Bedriye Altunbaş ve kızları Yıldıray Erebcim, Nazife Yalçın, Şefkal Şahinkaya ve Semiha Aslan, babalarının, ölmeden önce mal varlığını ikinci eşi ve diğer çocukları üzerine geçirerek kendilerini mirastan mahrum bıraktığını öne sürerek İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne dava açtı. Altunbaş'ın ölümünden önce, milyon dolarlık gayrimenkullerin hissedarı olduğu şirketlere bedelsiz olarak devredildiği de öne sürüldü.

Dava dilekçesinde, aylık kirası 1 milyon Euro olan mega yat Egeria'nın Volkan Altunbaş'a devredildiği belirtildi. Değeri 40 milyon Euro olan ve mirastan mal kaçırmak amacıyla ABD'deki bir şirkete satıldığı iddia edilen Egeria, önceki gün Muğla'nın Marmaris ilçesine getirildi ve Yat Limanı'na demirledi. Mega yatın adının Majestic Wonder olarak değiştirildiği ve ABD bayrağı çekildiği görüldü. Miras davası devam ettiği için seferden men edildiği öne sürülen yatın Marmaris'e neden geldiği konusunda bilgi verilmedi.

Bünyesinde helikopter pisti, yüzme havuzu, sauna ve spor salonu bulunan 58 metre uzunluğundaki lüks yatta her şey uzaktan mobil cihazlarla kontrol edilebiliyor. Yaklaşık 5 yılda 36 milyon Euro harcanarak imal edilen mega yat, Türkiye'nin ilk yerli lüks yatlarından biri olarak biliniyor ve Balıkesir Erdek'te, tamamen Türk mühendisler tarafından yapıldı, 2012'de denize indirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap