SON DAKİKA



Haber > Magazin > 88. yıla özel konser

88. yıla özel konser

06 Mayıs 2015 Çarşamba - 12:50




Ülkemizde radyo yayıncılığının başlamasının 88’inci yıldönümü nedeniyle TRT Radyoları bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler çerçevesinde bir konser





TRT Trabzon Radyosu da bu etkinlikler çerçevesinde 88’inci yıl anısına bir konser düzenledi. KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde TRT Trabzon Radyosu Türk Halk Müziği Gençlik Korosu ve Ankara Radyosu ses sanatçısı Özgür Eren’in sahne aldığı gecede birbirinden güzel türküler icra edildi. Sunuculuğunu TRT Trabzon Radyosu spikerlerinden Erdoğan Topçu’nun yaptığı, şef Emine Yıldız yönetimindeki Gençlik Korosu, birinci bölümde salonu dolduran izleyicilere türkü ziyafeti sundu. Bu bölümde solo eserlerde de Yakuphan Biçici, Ebru Kamiloğlu, Elif İrem Yavuz, Nurcan Uzun, Zühal Şahin, Muhammet Ali Yüluğ, Ertuğrul Dönmez, Yasin Çorok ve Gizem Kalaycı sahne aldılar. Özellikle genç solist Gizem Kalaycı seslendirdiği “Vay Memet” türküsüyle salonda duygu fırtınası estirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap